betadonis

Tidig underhållning för alla oss som älskar tysk fotboll och Bundesliga. Klockan 20.30 ikväll går Hoffenheim upp emot det fartfyllda Borussia Dortmund. Det lag som ännu inte förlorat en match i Bundesliga denna säsong är något överraskande just Hoffenheim, återstår att se om den sviten håller i sig efter kvällens match. Spela på matchen hos Betadonis där du även kan följa spänningen live med de senaste oddsen på mängder av marknader!

 

Hoffenheim – Borussia Dortmund | Avspark 20.30

Med en nolla i förlustkolumnen så är Hoffenheim det enda laget såhär långt in på säsongen som inte har förlorat en match. Sex vinster och åtta oavgjorda matcher har det blivit så här långt och man hoppas såklart förlänga den förlustfria sviten ikväll. Det blir dock ingen enkel match då det är Borussia Dortmund som kommer på besök. Gästerna har inte haft någon vidare start i ligaspelet då man parkerar på en svag 6:e-plats. I Champions League har det gått bättre då man vann sin grupp före Real Madrid.

Hemmalaget har inga nämnvärda skador att ta hänsyn till medans det i bortalägret är en hel del spelare som kommer testas sent. Det är två offensivt starka lag som ställs mot varandra under kvällen och vi kan vara säkra på att få se en spännande match med lägen åt båda håll. Borussia Dortmund gäller som klara favoriter, trots Hoffenheims imponerande svit. Kanske kan det vara läge att kolla in ett Asian Handicap-spel på hemmalaget då vi har jämn match att vänta. Hitta kvällens spel hos Betadonis för att dryga ut spelkassan inför helgen matcher!