Dele Alli i Tottenham

I sitt senaste Londonderby förra helgen stod Tottenham för en fin insats då man visade varför man ligger över Arsenal i tabellen och 2-0-ledningen var aldrig särskilt hotad.

 

West Ham vill återfå hedern

Det minsta man kan säga om West Hams säsong är att det är en besvikelse. Det här var säsongen då laget skulle ta klivet upp och på allvar bli ett lag att räkna med i fotbollseuropa. Istället har man fått streta mot och hålla sig ifrån nedflyttning och de återkommande frågorna om Slaven Bilic verkligen är rätt man att leda laget.När lagen möttes på White Hart Lane i november slutade det 3-2 till Spurs. Nu är det ett annat West Ham som kommer till spel på grund av antingen skador eller spelarflykt. Exempelvis kommer Antonio, Obiang, Ogbonna och Sakho att missa matchen på grund av skador. Payet är en annan spelare som var med i höstas, men som bråkade sig bort från West Ham. Samtliga uppräknade spelare var alla med i startelvan senast Hammers och Spurs drabbade samman.

Tottenham är värda mer

Tottenham har varit det bästa laget om man ser till de senaste två säsongerna. Det är en väloljad maskin som gör det den ska i stort sett varje match och radar upp hållna nollor och målfester. Man har legat bakom Chelsea och jagat men Contes gäng har alltjämt ett avstånd och det mesta talar väl för att Chelsea kommer lyfta pokalen om några veckor.  Men Tottenham ger inte upp. Nu är Pochettinos mannar uppe i nio raka matcher med vinst och de fyra senaste har man inte släppt in något mål. Spurs har lyckats hålla nollan i smått otroliga 17 gånger den här säsongen. Den raka tvåan lockar inte särskilt mycket, men ett handicap med -1 på Tottenham är desto mer juicy då det ger 2.10 i odds hos Mobilebet.

 

Mobilebet