bombenDet blir en riktigt klurig Bomben 1 hos Svenska Spel den här fredagen (28 juni), och precis som för onsdagens Bomben 1 har Svenska Spel valt ut två svenska matcher + en internationell.

  • I Superettan kommer Degerfors att möta Assyriska. Båda lagen är i bra form och vi kan räkna med en tuff kamp. Degerfors får spela på hemmaplanen Stora Valla, men Assyriska har tre raka segrar i ryggen och en målskillnad på 8-2. Matchen kommer att sändas av TV4 Sport.
  • I Svenska Cupen möter Division 2-laget Uddevala Division 1-laget Utsikten. Är ett lag från första division automatiskt bättre än ett från andra divisionen? Uddevalla är i toppform just nu och leder sin Div 2-serie, och under de senaste tre matcherna har de petat in 14 mål. Kanske är de mer än redo att ta sig an Utsikten?
  • I U20-VM möter Australien värdnationen Turkiet. Turkiet spelar alltså på hemmaplan, samtidigt som Australien har stark press på sig eftersom de måste vinna den här matchen för att få gå vidare. Kommer den pressen att vara till gagn eller förfång för australiensarna? U20-VM sänds av Eurosport.

Spelstopp för fredagens Bomben 1 är fredag klockan 18:59, och du kan spela direkt hos Svenska Spel på nätet.

Bomben är en klurig spelform som erbjuder riktigt höga odds. Om man lyckas vinna blir vinsten normalt riktigt ordentlig, även på en liten insats. Mer information om Bomben 1, Bomben 2 och Bomben 3 hittar du hos Svenska Spel.