NordicBet French OpenFranska Öppna på Roland Garros avgörs mellan den 24 maj och den 7 juni. På herrsidan ska Rafael Nadal försöka ta sin sjätte raka titel och den tionde totalt, och på damsidan ska Maria Sharapova försöka försvara sin titel.

Det är ett antal spelbolag som tar fram erbjudanden för tävlingarna på gruset i Paris. Ett av de mest intressanta hittar vi hos NordicBet där du, om du svarar på ett par frågor och dessutom spelar en del på French Open via livebetting, har chansen att vinna en tripp till Wimbledon.

Jämför odds på Franska Öppna

Exklusiva resepaket att vinna

NordicBet har satt ihop fem stycken resepaket och allt som inkluderas gäller för två personer. Tanken är att du och din reskamrat ska få en upplevelse för livet under Wimbledon 2015. Här är vad som ingår i respektive resepaket.

  • 6000 kr för att täcka resekostnader tur och retur London
  • En natt på Earl’s Court Hotel i London (3-4 juli)
  • Entré till Court 1 (3 juli)

I tillägg bjuder NordicBet på inträde till Wimbledons eget museum, dagskort i tunnelbanan, presentkort i souveniraffären och en del annat smått och gott.

Så här deltar du

Om du vill ha chansen att vinna en drömtripp till Wimbledon och London är det två uppdrag du ska genomföra.
1. Svara på tre frågor som rör herrarnas singelfinal (fungerar som utslagsfrågor).
2. Spela antingen 300 kr per dag på Franska Öppna eller omsätt 7000 kr totalt på livebetting. För båda alternativ gäller att det är endast livespel som räknas och att oddset för ett kvalificerande spel måste vara på minst 1.30.