1X2 i all ära men sett till resultaten hittills i detta mästerskap måste dom stora vinnarna för både spelbolagen och spelare helt klart vara specialspelen. Detta var också något som spelbolagen själva var inne på redan innan VM drog igång vilket du kan läsa här. Resultaten sett ur en traditionell vinkel har inte varit lätta att pricka in och då tänker jag framför allt på 1X2. Dom stora lagen har svikit och dom lite mindre har verkligen visat upp sig vilket säkerligen många spelare som spelat favoriter känt av.

Att Holland skulle vinna med 5-1 över Spanien i inledningen var en överraskning för många, att Brasilien skulle spela 0-0 mot Mexico var det heller inte många som förväntade sig. Det var säkerligen många som också hade ett handikappspel på Holland när dom mötte Australien, en match Holland fick det svårt i och som slutade med uddamåls vinst för Holland. Listan kan göras längre, Chiles vinst mot Spanien till exempel, det har varit knivigt att pricka in resultaten med bara 1X2.

När det kommer till mål så har överspelen varit dom stora vinnarna så här långt av mästerskapet då vi fått se en hel del mål göras. Tills i skrivande stund har 26 matcher av dom 38 spelade slutat med över vilket är en stor majoritet av matcherna. Detta är helt klart roligt för oss tittare som fått se dessa mål göras och en hel del av dessa överspel har också betalat bra.

I dagens match mellan Italien och Uruguay fick vi se Luis Suarez bita Giorgio Chiellini i axeln vilket blivit en stor snackis både i media och i sociala kanaler. Det är också i dom sociala kanalerna som detta lyfts fram som specialspelens specialspel då det ryktas om att detta ska ha gett mellan 170-175 gånger pengarna inför VM att Luis Suarez skulle bita en annan spelare under mästerskapet gång. Stämmer det så är det bara att säga grattis till dom som spelat.

Jag känner på mig att vi lär återkomma till ämnet specialspel innan detta mästerskap är över för denna gång.