När det händer så är det i fotboll det händer, eller vad säger ni om kvällens VM-semifinal mellan Brasilien och Tyskland?

Förväntningarna inför matchen var skyhöga och trycket från en hel nation på sitt hemmalag att ta sig vidare till final var enormt. Men vad händer, Brasilien kollapsar och Tyskland pulvriserar alla förhoppningar till vidare avancemang för Brasilien redan efter 24 minuter. Hade jag inte själv sett matchen vet jag inte om jag hade trott på det. Att Tyskland skulle dominera matchen som man gjorde samtidigt som Brasilien stundtals tappade all förmåga att spela fotboll som ett lag var det nog inte många i fotbollsvärlden som trodde.

Många var vi som hade en förhoppning om att Tyskland skulle kunna vinna och ta sig vidare till final, dock efter en mycket jämn match och kanske rent av efter förlängning och straffar, men inte på det här viset. Att Tyskland skulle ha 5-0 i halvtid på ett Brasilien på hemmaplan var det nog inte många som ens i sin vildaste fantasi hade kunnat föreställa sig skulle kunna hända. Men i fotboll är allt möjligt har vi nu än en gång fått lära oss.

Underhållsvärdet på matchen gör att detta är den match som dom flesta kommer att komma ihåg från detta VM, även den mest spektakulära enligt mig med tanke på vilken uppvisning Tyskland bjöd på och framför allt slutresultatet 7-1 till Tyskland och en förödmjukad nation.

Sett till oddsen inför matchen så lär det ha varit en riktig fullträff för dom som lyckades pricka in något av dom höga odds som erbjöds inför matchen på diverse markander. Halvtidsspel som 1X2, över/under samt handikapp för att nämna några gav riktigt bra. Gick du på magkänslan och satte något av halvtidsspelen är det bara att lyfta på hatten och säga grattis.

En semifinal återstår under onsdagen mellan Holland och Argentina, men jag har svårt att se hur den matchen på något sätt skulle kunna komma i närheten av denna match vi fått se mellan Brasilien och Tyskland, men som vi fått erfara så är allt möjligt i fotboll.