Betway sajtKnappt en månad kvar sen drar fotbollsligan vi alla väntat på igång. Den 13:e augusti är det äntligen dags för Premier League att sparkas igång. Ovissheten är total inför kommande säsong med mängder av förändringar i flera utav topplagen. En tränaruppsättning med bland annat Pep Guradiola, José Mourinho, Jürgen Klopp och Arsene Wenger tyder på att denna säsong kommer att bli något alldeles extra. Det bästa av allt är dock att våran egna svenska superstjärna, Zlatan Ibrahimovic äntligen ska få visa upp sig på de brittiska öarna. Spela honom som skytteligavinnare hos Betway till marknadens bästa odds!

 

Ny succé för vår svenska stjärna

Många ställer sig frågande till om det är möjligt för Zlatan Ibrahimovic att återupprepa samma fina säsong som han hade under sin sista i Paris Saint-Germain? En sak som är säker är att om man frågar honom själv så kommer du få ett rungande ja som svar. Just inställningen och förmågan att alltid tro på sig själv är det som har tagit Zlatan dit han är idag.

Du kan nu spela på en mängd olika spel rörande Zlatan Ibrahimovic och hans första säsong i Manchester United hos Betway. Blir det succé direkt eller är den engelska ligafotbollen en för stor uppgift för en inte allt för ung Zlatan.

Zlatan Ibrahimovic Premier League 2016/17, Antal mål

Under 17.5 mål                                 1.72

Över 17.5 mål                                    2.00