PSG Zlatan kampanjDet kryllar av stormatcher i den europeiska toppfotbollen i helgen. På lördagen bjuds vi till exempel på derbyn i Madrid, Liverpool och London, och på söndagen är det dags för seriefinal mellan Lyon och Paris SG. Det är sistnämnda match som Betway fokuserar lite extra på när det gäller veckans erbjudanden om förstärkta odds.

Om du tror att PSG vinner och att Zlatan Ibrahimovic nätar i segermatchen kan du spela på det till ett fast odds på 4.00. Det är betydligt högre än genomsnittet sett över alla spelbolag. Notera bara att högsta möjliga insats för just det oddset är 250 kr.

Toppmöte i Ligue 1

Hur ska vi då betrakta chanserna för att detta odds kommer att gå in? Jo, de ser väl ganska goda ut. Att Zlatan nätar går självklart inte att garantera, men att PSG har goda chanser att vinna synes vara helt klart. Den stora anledningen till det är att Lyons spjutspets Alexandre Lacazette (10 mål på de senaste 6 ligamatcherna och 21 mål totalt) är skadad. Bakom honom finns ingen målskytt av kaliber och det öppnar självklart upp för Paris.

Med tre pinnar för Zlatan och de blå från huvudstaden går PSG förbi Lyon. Det skulle inte alls vara dumt för huvudstadslaget som har haft en lite besvärlig säsong hittills med en del nedköp och en hel del interna bråk.