oddsautomaten

VM-kvalet rullar vidare och idag har vi ytterligare nio spännande matcher att blicka fram emot. England – Malta, Polen – Danmark och Tyskland – Tjeckien är några utav mötena som går av stapeln under kvällen. Spelaspel väljer att rikta fokus mot matchen på Wembley med avspark klockan 18.00 där ett krisstämplat England tar emot vad som ser ut att bli slagpåsen i Grupp F, Malta. Ska Gareth Southgate få med sig tre poäng i sin första match som engelsk förbundskapten efter att Sam Allardyce fått lämna?

 

England – Malta | Avspark 20.45

Det kan inte ha undgått någon att Sam Allardyce lämnat posten som engelsk förbundskapten efter att flera skadliga uttalanden läckt ut. Tillfällig ersättare blir Gareth Southgate som ikväll leder England i matchen mot Malta på storslagna Wembley.

Matchen är på förhand en match som engelsmännen ska vinna utan några större problem. Ser man till de båda nationernas trupper så ska det mycket till om Malta ska ha något att sätta emot ett stjärnspäckat England.

Det stora frågetecknet inför kvällens match är om Wayne Rooney ska få spela från start eller om Southgate har en annan plan i bakhuvudet. Manchester United-spelaren har inte imponerat så här långt in på säsongen och har på grund av detta fått se sig själv förpassas till bänken i de senaste ligamatcherna.

OddsAutomaten erbjuder spel på samtliga VM-kvalmatcher världen över. Just nu får alla nya spelare upp till 1200 kronor extra att spela för! Gör som tusentals andra spelare och ta del utav marknadens hetaste välkomsterbjudande!