Första omgången av SuperStar Showdown hos PokerStars blir en uppgörelse mellan Isildur1 och Isaac Haxton.

Haxton är bosatt i Las Vegas och har under sin pokerkarriär bland annat hunnit med att dra in $1,1 miljoner genom att komma tvåa i World Series of Poker $40K buy-in 40th Annual Tournament förra året. Han är också en flitig besökare på de högsta kontantborden hos Full Tilt Poker där han går under aliaset ”luvtheWNBA”. Hos PokerStars är det istället det något missvisande aliaset ”philivey2694” som gäller.

SuperStar Showdown är ett koncept som skapades i samband med att PokerStars värvade svenske nätpokerfenomenet Isildur1. SuperStar Showdown är en möjlighet för den som vill att utmana Isildur1 på 2 500 händer heads-up poker vid $50/$100-borden hos PokerStars. Haxton har valt att spela fyra bord No Limit Hol’dem, men det går även bra att utmana Isildur1 på Pot Limit Omaha. Tävlingsreglerna är enkla – den som har mest pengar efter 2 500 händer har vunnit utmaningen.
Isildur1 och Haxton kommer att sätta igång klockan 18:00 ET söndagen den 19 december och båda ska ha med sig $150 000 till utmaningen. Den som förlorar blir av med alltihopa.