Bet365 mobilbonusLandslagsuppehåll och paus i de Europeiska fotbollsligorna. Tråkigt tycker vissa, spännande tycker andra när vi nu bjuds på en hel drös matcher i den första omgången av VM-kvalet. Bland söndagens matcher hittar vi Slovakien mot England och Norge mot Tyskland för att nämna två utav totalt nio matcher. Hos Bet365 kan du spela på samtliga kvalmatcher till marknadens bästa odds vare sig om du föredrar att spela pre-game eller live. Gå in och hitta dina spel för kvällen nu!

 

Slovakien vs England | 18.00

Två lag som båda deltog i sommarens EM-slutspel i Frankrike ställs under söndagskvällen emot varandra på Antona Malatinskeho Stadium i Slovakien. England är det som kommer på besök och man gör det under sin nya tränare Sam Allardyce. 61-åringen har tidigare huserat i flertalet Premier League-klubbar och är en mycket erfaren tränare.

Trupperna är i stort sett de samma som i EM med undantag för en del spelare. Marcus Rashford, Jack Wilshere och Ross Barkley står alla utanför den engelska truppen och kommer således inte att få delta.

Matchen kommer med största sannolikhet bli en mycket jämn historia där England får ses som knappa favoriter. Hemmalaget ska inte underskattas i kvällens match, med spelare som Marek Hamsik på plan så är allt möjligt.

 

Norge vs Tyskland | 20.45

På annat håll spelas matchen mellan Norge och Tyskland, en match som Die Mannschaft på förhand ska vinna utan några större problem. Man kommer senast ifrån en 2-0 vinst emot Finland som man mötte i en träningsmatch.

Norge ska inte ha mycket att sätta emot i kvällens match utan det är främst mot de andra motståndarna i gruppen man ska hämta sina poäng under detta VM-kval.