Bwin försäkring ProtektorBwin har kommit med en oddsnyhet som enligt egen utsago är ”världsunik”. Det stämmer säkert – vi har i varje fall inte träffat på någon liknande funktion tidigare. Den nya sportspelsfunktionen går under namnet Protektor och den innebär att du kan försäkra ett eller flera oddsval på en kombikupong. Försäkring för kombispel är ingen nyhet. Det är många spelbolag som har sådana erbjudanden. Bwins funktion skiljer sig dock från övriga i det att du kan försäkra fler än ett oddsval.

Tre steg att följa

För att använda Protektor på en kombikupong ska du följa tre steg.
1. Komponera en kombikupong som vanligt.
2. Välj hur många oddsval du vill försäkra.
3. Lämna in kupongen.

Du betalar en premie för din försäkring, i likhet med vad som gäller för bilförsäkringen och hemförsäkringen. Premiens storlek avgörs av hur högt totaloddset för kupongen är, hur stor din insats är och hur många oddsval du vill använda Protektor för. Avgifterna visas innan du lämnar in din kupong så att du vet precis vad som gäller.

Två scenarier

Det finns två möjliga scenarier med Protektor.
1. Alla oddsval sitter: Du vinner som vanligt, men förlorar Protektor-avgiften.
2. Kombispelet går förlorat, men du har använt Protektor: Insatsen samt avgiften för Protektor går tillbaka. I övrigt är kupongen förlorad.

Några längre listor av finstilta villkor finns inte för erbjudandet, men notera att du inte kan spela livespel med Protektor. Det är också så att det inte är precis alla odds som kan försäkras.