Mobilbet

Fem matcher ifrån Premier League har vi att se fram emot under lördagen där vi bland annat får se både Liverpool och Chelsea i spel. Klockan 13.30 drar första matchen igång, Swansea – Liverpool och sedan är det full rulle fram till matcherna med avspark klockan 16.00. Häng med på Mobilbet under hela helgen för att ta del utav de bästa oddsen på samtliga ligor runtom i Europa, spela antingen i din mobil eller på datorn!

 

Swansea – Liverpool | Liberty Stadium 13.30

Tidig avspark i Wales när Swansea tar emot ett av Premier Leagues formstarkaste lag, Liverpool hemma på Liberty Stadium. Hemmalaget har öppnat säsongen mycket svagt och har på sex omgångar endast lyckats spela ihop 4 poäng, något som gör att man för tillfället ligger just ovanför nedflyttningsstrecket. Spelet har stundtals sett bättre ut än vad resultaten ger sken av men som vi alla vet så är det endast de inspelade poängen som räknas när ligan ska summeras.

Andra tongångar är det i kvällens bortalag som på sina tre senaste ligamatcher vunnit samtliga och samtidigt gjort imponerande 11 mål framåt. På förhand ska matchen mot Swansea inte vara några problem för Jürgen Klopp och hans mannar men som alltid i Premier League så finns där inga lätta matcher. En vinst för Liverpool ikväll hade gjort att man på allvar är med i toppen inför det stundande landslagsuppehållet.

Spela på denna match plus de övriga fyra matcherna ifrån Premier League under dagen hos Mobilbet. Här hittar du spel på alla tänkbara marknader till marknadens bästa odds!