Cherry Sportbook

Det finns formtoppar och så finns det formtoppar. Borussia Dortmund är nu med största sannolikhet det laget ute i Europa som går allra bäst. Med ett facit på tre av tre möjliga vinster och en målskillnad på otroliga 17-1, alla turneringar inkluderade, så är man för tillfället ett utav fotbollseuropas hetaste lag. Ikväll ställs man emot Freiburg hemma på Signal Iduna Park och även om vi inte får se ännu en målexplosion så talar det mesta för att det blir Borussia Dortmund som avgår med samtliga tre poängen!

 

Borussia Dortmund vs Freiburg | 20.30 Fredag

Efter att ha inlett den nya säsongen lite trevande så har det efter Champions League-mötet med Legia Warsawa sett allt annat än knackigt ut för Borussia Dortmund. 6-0 i den matchen följdes upp av ännu en 6-0 seger hemma mot Darmstadt för att i förra omgången tvåla dit Wolfsburg med 5-1 på bortaplan. Rena tennissiffrorna alltså och frågan är om Freiburg har något att sätta emot när man under fredagskvällen ställs mot Thomas Tüchel och hans Borussia Dortmund.

Freiburg har öppnat ligaspelet med två vinster och två förluster vilket gör att man för tillfället parkerar på en stabil 9:e-plats. Mötet med Borussia Dortmund blir det första riktigt svåra testet för laget och på förhand talar allt för en hemmaseger. Med tanke på Bayern Münchens dominans så kommer inte Borussia Dortmund ha råd med många fler poängtapp, en vinst mot Freiburg är ett måste! Spela på matchen hos Cherry Casino och bli fredagens stora vinnare!