Unibet Chelsea PSGDet kan inte ha undgått någon att det är mästarmöte på Stamford Bridge på onsdagskvällen när Chelsea tar emot Paris SG i returen i åttondelen i Champions League. Chelsea fick med sig ett utmärkt resultat från Parc des Princes i Paris (1-1) och är klara favoriter att avancera till kvarten. Ska Chelsea vara PSG:s banemän i Champions League även den här säsongen?

5 gånger pengarna på Chelsea

Unibet presenterade för ett par veckor sedan ett erbjudande om ”förhöjt odds” och det verkar som att man tänker fortsätta med denna typ av erbjudande. Unibet har nu ett erbjudande om förhöjt odds på att Chelsea ska vinna över PSG på onsdagskvällen. Det är inget dåligt förstärkt odds man har tagit fram. Vi får nämligen hela 5.00 på Chelsea.

Vad är då haken? Jo, det finns två saker som vi kan se som ”hakar”. För det första är maximal insats för detta odds 200 kr. Du kan självklart spela för mer än så, men för överskjutande insatser får du det ordinarie oddset. För det andra är de vinstpengar som härrör från det förhöjda oddset att betraktas som bonuspengar.

Så här gör du – steg för steg

Följ dessa steg för att ta del av Unibets erbjudande:
1. Anmäl dig till erbjudandet.
2. Placera ett spel på minst 200 kr på ett vinnarspel (1X2) på Chelsea vid full tid. Spelet måste vara placerat före avspark.
3. Om Chelsea vinner får du vinsten från det ordinarie oddset utbetald som riktiga pengar och den övriga delen av vinsten utbetald som bonuspengar. Bonusen har ett omsättningskrav på 6x till odds på 1.40 eller mer.