NBA oddsNBA drar igång natten till onsdag (28 oktober) och det är Toronto Raptors – Indiana Pacers som är premiärmatchen. Golden State Warriors, som knep titeln i våras, kliver in i handlingen lite senare under natten när man tar emot New Orleans Pelicans.

Unibet, som på sistone har blivit rejält duktiga på amerikansk sport, kommer att erbjuda mängder av odds på varje NBA-match, både pre-match och live. För att öka intresset för premiären har man också sparkat igång en minikampanj.

Warriors, Spurs eller Cavaliers – vad spelar du?

De tre lag i franchisen som är topprankade inför säsongen är Cleveland Cavaliers, San Antonio Spurs och Golden State Warriors. För just dessa tre lag har Unibet höjt oddset en hel del när det gäller ”slutsegrare”. Följande är de odds Unibet erbjuder (snittodds hos ledande spelbolag inom parentes):

Cleveland Cavaliers 5.50 (3.70)
San Antonio Spurs 6.50 (4.50)
Golden State Warriors 8.00 (6.00)

Oddsen är giltiga fram till kl. 23:59 tisdag kväll. Du måste anmäla dig på kampanjsidan innan du placerar ditt spel och maximal insats är 1000 kr. Notera särskilt att du måste placera ditt spel i marknaden ”Kampanjer – Basket – Price Boosts”.