pt_hmPokerTracker och Holdem Manager är de mest använda programmen för pokerspelare. De har länge konkurrerat om att vara störst, fast nu har en vändning skett och företagen bakom programmen har i stället valt gått samman.

Det är PokerNews.com som rapporterar nyheten och i en intervju med en representant för PokerTracker heter det: ”We believe that the merger of PokerTracker and Hold’em Manager into one unified company allows us to better represent our customers in the market and to ultimately provide better software and tools for the average online poker player”

Frågan som inställer sig är ifall de båda programmen också kommer slås samman till ett. Detta kommer dock inte att ske under den närmaste tiden. Likadant finns inga planer på att ändra priserna för något av programmen.

Om man får tro de ansvariga kommer sammanslagningen leda till att mer kompetens finns på ett och samma ställe och att detta kommer gynna utvecklingen av programmen. Planerna för nästkommande versioner, PokerTracker 5 och Holdem Manager 3, är desamma som innan.