Odds kombispel ExpektDe flesta spelbolag har på senare tid breddat sina kataloger av erbjudanden i stor utsträckning. Det är naturligt – det räcker inte längre att ta fram ett välkomsterbjudande och sedan lämna spelarna i sticket. Vi spelare är alltför kräsna för att acceptera det! Ett sätt att belöna befintliga spelare som blir mer och mer populärt är att erbjuda förstärkta/förbättrade odds, det vill säga odds som ligger högre än den förväntade sannolikheten och som även täcker in spelbolagets marginal.

En del spelbolag erbjuder förbättrade odds på enstaka matcher medan andra erbjuder sådana odds på färdiga kombinationsspel. Det är normalt ett lite högre totalt värde i ett erbjudande om förstärkta odds på kombinationsspel.

Dagliga förstärkta odds på Expekt

Hos Expekt hittar du från och med en tid tillbaka dagliga erbjudanden om ”högre odds” på färdigkomponerade kombinationsspel. För att hitta dagens erbjudande ska du kika under rubriken ”Utvalda odds” när du befinner dig i oddslobbyn. Med ett klick här kommer du direkt till dagens kupong och för att spela den behöver du bara klicka på ”Ja” och sedan ange din insats.

Vad är då övervärdet på det färdiga kombinationsspelet? Jo, vi har räknat på värdet på en handfull av erbjudandena och i genomsnitt kan du räkna med ett övervärde på omkring 10% jämfört med om du hade satt ihop kombinationen själv.