Football Finals Challenge är en oddstävling som pågår fram till sista juni hos Expekt, i vilken du kan vinna upp till 10 000 kr. Att delta är gratis och tävlingen går ut på att på odds spela ihop mesta möjliga pengar utifrån en startsumma på €150 (som du inte behöver sätta in själv).

Finals Challenge inkluderar den bästa fotbollen under maj månad inklusive Premier League, Serie A, Bundesliga och La Liga samt Champions League, UEFA Cupen, FA-Cupen och slutspelet i tyska cupen! I juni ingår VM-kval Europa, VM-kval S. Amerika, U-21 EM och Confederations Cup.

Finals Challenge Priser
1. 10 000 kr
2. 5000 kr
3. 4000 kr
4. 3000 kr
5. 1500 kr
6-10. 1000 kr
11-20. 200 kr

Delta i Finals Challenge
Delta i tävlingen genom att logga in på ditt spelkonto hos Expekt och klicka på den orangea knappen ”registrera” till höger. Lägg dina spel på odds med en insats mellan €0.1 och €25 med pengar från ditt spelkonto. Du spelar med kontanta pengar men ditt spelsaldo i tävlingen kommer att bestämma din placering i tävlingen. Startsaldot för alla deltare är €150 och den spelare med högst tävlingssaldo utses till vinnare av denna tävling med slut 30 juni.

Finals Challenge Regler
Alla deltagare startar tävlingen med en tävlingskredit på €150.

* Du spelar med riktiga pengar på ditt vanliga spelkonto i tävlingen.
* För varje spel du placerar minskar din tävlingskredit motsvarande din insats.
* För varje spel du vinner i tävlingen ökar din tävlingskredit motsvarande din vinstsumma.
* Om du förlorar hela startbeloppet på €150 kan du ej deltaga mer i tävlingen.

Under tävlingsperioden måste du spela för minst €150.

* Om du ej gör det kommer din tävlingskredit (ej dina riktiga pengar) att minskas med ett belopp motsvarande €150 minus din omsättning i tävlingen.

Den deltagare med högst tävlingskredit vid tävlingsperiodens slut vinner!

Lycka Till!