Betsson RioBetssons nya kampanj Häng med till Rio är kanske årets kampanj för dig som spelar på odds. Genom att spela på slutspurten i de europeiska ligorna, Allsvenskan, slutspelet i NHL, eller vad du nu är mest intresserad av, kan du ta hem en resa till Brasilien.

5 resor för två i potten

Betsson har sammanlagt elva ”Riopaket” att dela ut till elva spelare som var och en får ta med sig en vän. Fem av vinnarna utses via vad som kallas för ”oddsracet”, fem via spel på casino och så finns faktiskt chansen att vinna ett paket utan att satsa ett enda öre. Genom Guldchansen kan du, om du plitar ner en fantastiskt bra motivering, få hänga med övriga vinnare till Brasilien. Om du vill maximera dina chanser att vinna kan du självklart utnyttja alla tre ovan nämnda möjligheter.

Varje vinstpaket omfattar följande:
Flyg tur och retur till Rio för två personer
Sju nätter på Hotel South American på Copacabana
Utflykter och måltider

Varje vecka delar Betsson också ut kontantpriser till de spelare som inte riktigt når ända fram, enligt följande:
2:a plats = 10 000 kr
3:e plats = 5000 kr
4-6 plats = 2000 kr
7-10 plats = 1000 kr

Spela på odds och tjäna poäng

Om du väljer att spela på odds för chansen att vinna behöver du inte hålla reda på några krångliga regler. Du får helt enkelt poäng för varje vinnande spel enligt formeln Insats x Antalet matcher x Totalodds. Om du till exempel spelar 10 euro (alla insatser räknas om i euro) på en trippel till oddset 10 gånger pengarna tjänar du 10x3x10 = 300 poäng. Den enda regeln du behöver hålla koll på är att totaloddset måste vara på 1.15 eller mer.

Kampanjen pågår under fem veckor och avslutas torsdagen den 29 maj.