Betsson EM-kvalDet är inte långt kvar tills resan mot EM i Frankrike 2016 inleds. Vårt stolta landslag ska bland annat ta sig an Ryssland, Montenegro och Österrike i grupp D och vi börjar mot just Österrike borta den 8:e september. Som medlem på Betsson har du nu chansen att spela hem en plats i Betssons egen landslagstrupp. Betsson har sex resepaket att lotta ut och varje vinnare får givetvis ta med sig en vän.

Samla Team Experience-poäng

Du deltar i utlottningen av resepaketen genom att samla på dig så kallade Team Experience-poäng. En poäng ger en lott i dragningen. För att delta i kampanjen måste du först registrera dig. Sedan har du två metoder att använda för att tjäna poäng.

Du får 2 poäng för varje multipel om 100 kr du sätter in under tävlingsperioden.
Du får 1 poäng för varje 100 kr du satsar på odds.

Exempel: Sätter du in sammanlagt 1000 kr under tävlingsperioden får du alltså 20 poäng. Spelar du för 5000 kr får du ytterligare 50 poäng. Totalt tjänar du 70 poäng och får därmed också 70 lotter till dragningen.

Tävlingsperioden pågår fram till och med kl. 23:59 den 25:e augusti. Dragningen sker sedan den 26:e augusti.

Resepaket med extra allt

Betsson bjuder på allt förutom transfern till och från flygplatsen i Sverige. Resepaketet inkluderar flyg för två personer från Sverige till Wien, hospitality med välkomstmiddag med mera, två nätter på ett fyrstjärnigt hotell, en landslagströja och så givetvis också matchbiljetter.