Sverige åker till Amsterdam Arena för VM-kvalets sista gruppspelsmatch där Nederländerna står som värd. Det holländska fotbollslandslaget har varit en stor besvikelse under kvalet och har endast en minimal teoretisk chans att gå om Sverige. Men när storstjärnan Arjen Robben gått ut och sagt att ”det är kört” kanske vi ska lyssna på den erfarne Champions League-vinnaren.

Anledningen till Robbens ”utspel” är att Holland måste besegra Sverige med hela 7–0 för att ta andraplatsen från Sverige. Hollands chans att bli grupptvåa är ungefär lika stora som Sveriges möjligheter att bli etta i Grupp A. Sverige är inför avslutningen 1 poäng bakom Frankrike – finalisten i förra EM som dessutom tar emot slagpåsen Vitryssland i Paris.

Blir playoff för Sverige

Sverige bör med dessa förutsättningarna inte fokusera allt för mycket på förutsättningarna utan bara gå för alla tre poäng mot ett Holland som redan gett upp en resa till Ryssland nästa sommar. Sverige är beroende av andra resultat för att bli seedat i avslutningen. Just nu är Sverige oseedat och riskerar därför att få möta Wales, Italien, Schweiz eller Danmark i playoff.

Hämta Bonus

Janne Anderssons hopp står istället till att Irland ska vinna mot Wales samtidigt som Kroatien spelar oavgjort mot Ukraina. Går de resultaten in räcker det med kryss för Sverige för att bli seedat inför avslutningen.

Galen oddsboost när Unibet fyller 20 år

Unibet fyller 20 år och vill fira sig själva med en smått galen odds boost – som dessutom är helt omsättningsfri. Du får nu 20 i odds på att Sverige vinner mot Holland. Så här gör du för att ta del av erbjudandet:

  • Registrera ett konto hos Unibet
  • Lägg ett spel för exakt 50 kr i matchen mellan Holland – Sverige
  • Du måste lägga ditt spel innan matchstart och på Sverige som vinnare
  • Om Sverige skulle vinna får du pengarna den 11 oktober klockan 19:00 helt omsättningsfritt.

Unibet