Årets Irish Poker Open kommer att äga rum den 6-9 april och redan har flera pokerstjärnor anmält sig. Vi kommer att få se både Daniel Negreanu, Erick Lindgren och Phil Hellmuth vid borden, och för Negreanu och Hellmuth blir det första gången någonsin de spelar en öppen liveturnering på Irland.

JIrish Poker Open är Europas äldsta fortfarande existerade No Limit Texas Hold’em-turnering, och om man ser globalt är det endast World Series of Poker (WSOP) som har hållit på längre. Irish Poker Open spelades första gången år 1980 och är numera en av fixstjärnorna i den europeiska pokerkalendern. År 2005 började Paddy Power Poker sponsra turneringen och sedan dess har deltagarantalet höjts dramatiskt.

För den som gillar betting erbjuder Paddy Power vadslagningsavdelning möjligheten att satsa pengar på vem som ska vinna turneringen. Just nu är både Hellmuth och Negreanu favoriter, tillsammans med irländaren Eogahn O’Dea som har oddset 80/1 (81.00). Erick Lindgren har just nu oddset 100/1 och det samma gäller Jude Ainsworth, medan John O’Shea och Padraig Parkinson båda ligger på 125/1.Under de kommande veckorna kommer Paddy Power att erbjuda ännu fler vadslagningsmöjligheter för Irish Poker Open.

”Vi vill ge både de som spelar och de som tittar på gott om action för att hålla saker intressanta,” säger Paddy Powers kommunikationschef, som även han heter Paddy Power.

Om föredrar att tillhöra gruppen som spelar poker med tycker att inköpet på €3 500 är lite väl magstarkt finns det satelliter hos Paddy Power Poker där du kan vinna ett resepaket värt €4 600. Två gånger om dagen hålls rebuy-turneringarna ”Cheap Seats” där inköpet bara är €4,40. Den ena turneringen startar klockan 19:30 (brittisk tid), den andra klockan 21:30 (brittisk tid). De spelare som gör bäst ifrån sig i Cheap Seats går vidare till Grand Final. För dig som har lite mer att riskera finns varje vecka satelliter där inköpet sträcker sig från €27 till €320.

Resepaketen hos Paddy Power Poker innehåller följande:

 

  • Inköp till Irish Open Main Event (värde €3 500)
  • Fem nätters boende på Burlington Hotel i Dublin
  • €655 i respengar och fickpengar