Swedbank ArenaVad skulle du göra om du vann en miljon på Triss? För en av Sveriges allra nyaste Trissmiljonärer står en sak klar – det kommer att bli många besök på Swedbank Arena för att se favoritlagen Malmö FF framöver.

Den nyblivna Trissmiljonären är bosatt i Malmö och köpte vinstlotten hos Vellinge Bok papper & Spel. Hans budget för besök på Swedbank Arena brukade vara tämligen liten, men numera behöver han inte välja mellan matcherna utan kan gå på hur många han vill.

”Vilken överraskning! Jag köper en Triss i veckan och det brukar bara bli småvinster, men nu small det till rejält. Jag kollade lotten massor av gånger och frugan trodde att något var fel och tyckte jag skulle ringa och kolla. Sagt och gjort och nu när du gratulerar till miljonvinsten är det ju sant,” berättade vinnaren efter att han ringt upp Svenska Spel och fått prata med vinnarambassadören Pierre Jonsson.

”Det går inte att ens fantisera om en sådan här vinst och man blir lite tagen, men nu finns det helt andra möjligheter än tidigare. Pensionsspar, Malmömatcher, resor och stötta barnen. Sedan har man ju råd att fortsätta köpa en Triss i veckan, eller kanske två,” avslutar han med ett skratt.

Skrapa digitala Triss

Du vet väl att man numera kan köpa och skrapa Triss direkt i datorn eller mobilen hos Svenska Spel på nätet? Du kan även ge bort Triss i present via e-post eller SMS. Mottagaren väljer själv om han vill skrapa lotten i datorn eller mobilen, eller hämta ut en fysisk Triss hos något av Svenska Spels spelombud.

Gör ett besök hos Svenska Spel på nätet för att få veta mer.