Fire Opals heter en lite annorlunda slot som Mr Green precis har lanserat. Den har 5 hjul som vanligt men antalet rader är 3, 4 eller 5 och det finns hela 720 olika sätt att vinna på.

Fire Opals är en spelautomat som varit populär på ”riktiga” casinon i t ex Las Vegas i flera år och nu har tillverkaren IGT lanserat en version för internet.

Designen är inspirerad av vulkaner och tropiska öar och upplägget är som sagt annorlunda – olikt mer traditionella slottar så kan du vinna med kombinationer från både höger och vänster, vilket är en av anledningarna till att det finns så många olika vinstkombinationer. Allt är inte annorlunda dock, här finns de vanliga funktionerna med Wilds/jokrar samt Scatters och bonussymboler som ger upp till 260 frisnurr.

MultiWay Xtra
Funktionen MultiWay Xtra gör att du vinner om symboler finns på intilliggande hjul även om de inte ligger i linje med varandra. Om samma symbol dessutom dyker upp mer än en gång på ett visst hjul så multipliceras din vinst med antalet identiska symboler. Detta görs dessutom för varje hjul som har flera av samma symbol, så får du en viss symbol 2 gånger på ett hjul och 3 gånger på ett annat så får du 6 gånger pengarna.

Bonus gratissnurr
Du kan aktivera bonusen Gratissnurr genom att få en bonussymbol på fem hjul i rad och får då 10 gratissnurr. Hjulen som används i bonusrundorna är värda mycket mer och innehåller fler Wilds än hjulen i grundspelet. Under gratissnurr kan du återaktivera bonusen genom att få en bonussymbol på fem hjul i rad. Du kan återaktivera bonusen flera gånger, upp till maximala 260 gratissnurr per bonus.