ComeOn OktoberfestFirandet av Oktoberfest avslutades i München förra veckan efter två veckor av ett kopiöst inmundigande av öl i typiska ölsejdlar. Kampanjmakarna på ComeOn verkar ha blivit lite inspirerade av den bayerska festen och erbjuder nu en egen Oktoberfest i fem dagar. Måndag-fredag 6-10 oktober finns både free spins och en bonus att hämta. Dessutom har ComeOn några riktigt läckra varupriser att lotta ut. I samband med kampanjen passar man också på att lansera några nya slots, såsom Shaaark Superbet och Emperor’s Garden. Hela schemat för veckans festligheter ser du nedan.

Måndag – 20 free spins på Twin Spin
Spela på Shaaark Superbet idag och vinn totalt minst 10 euro för att omedelbart få 20 free spins på Twin Spin. Dina gratissnurr finns tillgängliga fram till kl. 23:59. Om du klarar utmaningen får du också delta i ett lotteri där ett par typiska tyrolerstrumpor ligger i potten (!).

Tisdag – 20 free spins på Attraction
Spela på Shaaark Superbet eller Oil Mania idag och vinn minst 2 euro på ett snurr för att få 20 free spins på Attraction direkt. Gratissnurren är tillgängliga fram till midnatt. I dagens lotteri ligger en fräck ComeOn-tröja.

Onsdag – 20 free spins på Lights
På onsdagen gäller det att göra insättningar och omsätta dessa för att få free spins. Mellan kl. 10-14 samt mellan kl. 18-24 tjänar du 10 free spins på Lights om du sätter in minst 20 euro och omsätter minst 20 euro på någon av automaterna Shaaark Superbet, Oil Mania eller Emperor’s Garden.

Torsdag – 20 free spins på Starburst
Spela på Shaaark Superbet, Emperor’s Garden, Leagues of Fortune eller Oil Mania och vinn minst 10 euro totalt på en av automaterna för att få 20 free spins på Starburst. I dagens lotteri ligger en ölsejdel i potten.

Fredag – 100 euro i bonus
På fredagen finns en reloadbonus att ta del av. Om du anger koden OKTOBERFEST25 får du en bonus på 25% upp till 100 euro. Det är också final för lotteriet och vinnaren tar hem strumpor, t-shirt, laddare för mobilen och en ölsejdel.