Nu i helgen kan du hämta totalt 15 gratissnurr hos Betsson Casino, fördelat över tre olika slotmaskiner.

Först ut är slotmaskinen Subtopia som ger dig 5 gratissnurr under fredagen den 6 juli. På lördagen är det Gonzo’s Quest som ger dig 5 gratissnurr, och på söndagen gäller det att göra ett besök hos Jack and the Beanstalk för att få 5 gratissnurr.

Alla tre slottarna kommer från NetEnt. Subtopia och Jack and the Beanstalk är tämligen nya medan Gonzo’s Quest har varit med ett tag.

Subtopia är en slot med ubåtstema som tar dig med på en resa ned i djupet. Till din hjälp har du bland annat spridningssymboler, vilda symbolerna och multiplikatorer, och om du har tur triggas en bonusrunda där alla vinster multipliceras med minst 2x och max 6x.

Gonzo’s Quest behöver knappast någon närmare presentation, vi har väl alla hängt med den glada upptäckaren Gonzo på hans jakt efter El Dorado. Gonzo’s Quest skiljer sig från de flesta andra slotmaskiner genom att inte ha några snurrande hjul, istället faller stenblock ned över skärmen.

Jack and the Beanstalk bygger på sagan om Jack som planterar en magisk böna vars stjälk växer ända upp till himlen. NetEnt har tagit fram den här slotten i samarbete med före detta Pixar Studios-producenter, så 3D-grafiken och animationerna är något alldeles extra. Här finns även specialfunktionen ”Walking Wilds”, tillsammans med en hel del annat smått och gått.

Sugen på att testa dessa tre roliga spel? Klicka dig över till betsson. Om du inte redan har ett konto kan du just nu få en generös bonus om du registrerar dig genom denna länk.