Svenska Bingo är en bingosajt som inriktar sig på den svenska spelmarknaden och självklart tänker de fira den svenska konungen med pompa och ståt den 30 april. De erbjuder just nu dessutom 350% registreringsbonus!

Svenska Bingo firar kungens födelsedag genom att ge bort supervän-vinster i 75:ans bingostuga klockan 14:00-15:00 tisdagen den 30 april.

Vad är en supervän-vinst?

Supervän-vinst är en vinst du kan vinna i bingochatten, och vad som gör denna vinst så speciell är att du inte bara vinner själv utan också får ge bort en vinst av samma valör till någon av dina chattvänner.

Du kan ge en supervän-vinst till samma person maximalt 2 gånger.

Supervän-vinsterna består av bonuspengar som man kan använda för att köpa bingobrickor.

För mer information, gör ett besök hos Svenska Bingo!

Vad kan du om kungen?

  • Carl Gustaf Folke Hubertus föddes på Haga slott klockan 10:20 den 30 april 1946. I familjen fanns då redan fyra döttrar: Margaretha, Birgitta, Christina och Désirée.
  • Dopet skedde i Slottskyrkan den 7 juni 1946. Karl XI:s dopfunt användes, placerad på Gustav III:s matta. Den lille Carl Gustaf fick även begagna sig av Karl XI:s vagga och hade sällskap av Oscar II:s krona.
  • Carl och Gustaf är gamla släktnamn som burits av många av kungens förfäder, inklusive hans morfar, farfarsfar, farfar och far. Namnet Folke kommer från Folke Bernadotte, medan Hubertus var namnet på Carl Gustafs morbror som stupade i andra världskriget.

Registrerar dig hos Svenska bingo och sätt in 100 kr så får du 250 kr i bonus. Du får m.a.o 350 kr att spela för.