Bet365 Bingo kampanjPå lördag är det Alla Hjärtans Dag och det innebär normalt mängder av skoj för oss som tycker om att spela bingo på nätet. Alla bingosidor med självaktning kommer att ta fram en eller ett par överraskningar till sina spelare och av erfarenhet vet vi att det brukar vara riktigt trevliga saker.

Bet365 Bingo nöjer sig inte med att skämma bort sina spelare under en enstaka dag. I stället är det party hela veckan på Bet365 Bingo. För att ta del av festligheterna, se till att först anmäla dig med användarnamn och lösenord. Klicka sedan på den bukett du möts av när du loggar in för att ta del av dagens erbjudande. Nedan ser du vad Bet365 Bingo bjuder på under veckan.

Måndag 9 februari
På måndagen kan du spela gratisbingo mellan kl. 13-14, 18-19 och 23-00:30 i bingorummet Fyndbingo.

Tisdag 10 februari
På tisdagen får du en bingobonus på 50 kr när du har spelat för 50 kr i riktiga pengar. Du accepterar bonusen genom att klicka i en ruta som visas på skärmen när du har kvalificerat dig.

Onsdag 11 februari
På onsdagen får du 10% i återbetalning om du skulle råka förlora pengar när du spelar i bingorummen Kiss & Tell, Catwalken, Stjärnspäckat, Mojo-rummet, Reggae Shack och Fyndbingo.

Torsdag 12 februari
På torsdagen anordnar Bet365 Bingo ett lotteri i vilket du kan vinna ett av fem shoppingpresentkort (värde 1000 kr styck). Du får en lott för varje 50 kr du spelar för i bingorummet Kiss & Tell.

Fredag 13 februari
På fredagen får du tredubbelt antal lojalitetspoäng när du spelar. För varje 100 kr du spelar för får du 18 lojalitetspoäng.

Lördag 14 februari
På Alla Hjärtans Dag delar Bet365 ut 10 kr i en gratis bingobonus som även kan användas på ett urval av de slots som finns att spela i bingoklienten.