Grimms BingoFredag till söndag varje vecka bjuder Grimms Bingo på det lilla extra för sina spelare. Extrabonusar, gratis bingobrickor och utdelningar av bonusvinster är bara lite av det Grimms Bingo stoppar i kampanjsäcken när helgen gör sitt intåg. Om du vill kunna ta del av överraskningar av olika slag samtidigt som du spelar dina favoritspel är Grimms Bingo just nu ett utmärkt val. Här är lite kort om erbjudandena fredag–söndag.

Festliga fredagar
På fredagen kan du hämta 5% i extra bonus på de insättningar du har gjort söndag–fredag. Sätt in 250 kr eller mer för att få 5% på den insättningen och alla andra insättningar under veckan.

Sköna lördagar
På lördagen får du genom att sätta in 100 kr gratis bingobrickor till ett värde av 100 kr. Passar du även på att spela på slots, och omsätter 500 kr eller mer, får du ytterligare 100 kr i gratisspel.

Superheta söndagar
På söndagen kan du vinna 100 kr i kontanter genom att sätta in 100-250 kr och sedan ha lite flax när bollarna dras i tombolan när du spelar. Om du får bingo på det nummer som motsvarar din insättning vinner du.

150 kr gratis vid registrering

Det är mycket enkelt att komma igång att spela hos Grimms. Att du får en gratisbonus på 150 kr bara genom att registrera dig gör inte saken svårare. Dina bonuspengar landar på kontot direkt efter att du har registrerat ett nytt konto och verifierat din e-post. Överlag är Grimms en generös bingosida. Du får till exempel stora bonusar på dina första tre insättningar och dessutom får du en cashback på 20% på eventuella förluster varje vecka.