APTOPIX Germany Soccer Champions LeagueTisdag-onsdag är det dags för de fyra avslutande åttondelsfinalerna i Champions League. Förra veckan var lag som Barcelona, Bayern München och Arsenal i aktion. Den här veckan kliver bland annat Manchester United, Chelsea och Real Madrid in i leken. Det är såklart ett nöje i sig att bara se storlagen göra upp om en plats i kvartsfinalen, men varför inte krydda upplevelsen med några spel? Och varför inte göra det på Bet365 där du har inte mindre än två specialerbjudanden att ta del av? Här är lite kort om varje erbjudande.

Bonus på flervalsspel
Sätt ihop minst en trippel på Champions League (gäller för övrigt också Premier League, La Liga, Serie A och Bundesliga) och få en bonus på minst 5% om alla dina matcher går in. Sätter du ihop en fyrling på åttondelsfinalerna den här veckan, och alla resultat går din väg, så tar du hem 10% på dina redan (förhoppningsvis) stora vinster.

Garanterad vinst på målskyttespel
Om du placerar ett spel på alternativet vinnare/plats på objektet ”Första målgörare” är du garanterad att ta hem en vinst på 1/3 av oddset. Det gäller oavsett när din utvalda spelare gör mål.