Efter gårdagens succé väntar ännu en fullspäckad kväll med fotboll på den absolut högsta nivån. Idag är det dags för lagen i grupp E-H att visa upp sina färdigheter på den lite finare scenen. Efter Lindelöfs succé i debuten igår är det upp till Emil Forsberg att fortsätta att ge oss svenskar lite att glädjas åt.

Målfest under gårdagen

Gårdagens Champions bjöd på mål i mängder. Totalt blev det 28 mål på åtta matcher vilket ger ett snitt på 3,5 mål per match. Chelsea var det laget som gjorde flest med hela sex mål men samtidigt ställdes Londonklubben mot Quarabag från Azerbajdzjan på Stamford Bridge. Ett annat lag som hade show var Quatars landslag PSG som vann med 5–0 borta mot Celtic. Den nya succétrion Neymar – Cavani – Mbappe hade stor show. Återstår att se om Oryx Qatar Sports Investments räcker hela vägen till Kiev.

Stormatch i grupp H

I grupp H ikväll tar Tottenham emot Dortmund på Wembley. Båda lagen lär få göra upp om platsen bakom suveräna Real Madrid som möter Apoel FC. Ronaldo lär vara sugen på minst tre mål för att ta ledningen i skytteligan.

Hämta Bonus

Peps City åker till Holland för att ta tre poäng mot Feyenoord. I samma grupp åker Napoli till Ukraina för spel mot Shakhtar Donetsk. Emil Forsbergs RBL gör debut på högsta nivån och Red Bull har haft hyfsad flyt med lottningen. Det blir tuffast möjliga start med möte mot regerande franska ligamästaren Monaco. I grupp G spelar även portugisiska Porto mot turkiska Besiktas.

Riskfria spel hos Guts

Guts firar återkomsten av Champions med en riktigt skön kampanj. Du har chansen att få ett riskfritt spel på 100 kr varje omgång. Dessutom får du 10 free spins som också är tillgänglig varje omgång i årets Champions League. Så här gör du för att få tillgång till bonusen:

  • Placera ett live-spel på 100 kr eller mer på valfri Champions League match
  • Om ditt singelspel inte sitter får du 100 kr i sportbonus
  • Dessutom får du 10 omsättningsfria free spins på Sticky Bandits

guts