Hos Betfair Poker finns nu flexibla välkomstbonusar på upp till $2 500 och nya medlemmar får dessutom inträde till en gratisturnering med $2 500 i potten.

När man registrerar sig hos Betfair Poker får man välja mellan fem olika välkomstbonusar, från $50 till $2 500. Bonuspengarna flyter in på ditt spelkontot i olika takt i enlighet med dina val, så det är viktigt att välja en välkomstbonus som passar just dig. En liten bonus som man faktiskt lyckas lösa ut är ju bättre än en stor bonus där man inte lyckas uppfylla spelkraven och bonuspengarna därför aldrig dyker upp på kontot.

Första gången du deltar i en rejkad hand vid ett kontantbord eller köper in dig till en turnering hos Betfair Poker erhåller du en gratisbiljett till en välkomsturnering där det finns $2 500 i vinstpotten att dela ut bland deltagarna. Välkomsturneringarna spelas den första och tredje torsdagen varje månad och startar klockan 19:15 brittisk tid. Det finns ett tak för varje turnering så att det aldrig blir fler än 4 000 deltagare.