Unibet Chelsea TottenhamOm vi tittar på oddslistorna är 1X2-oddset på att Chelsea vinner ligacupfinalen mot Tottenham under ordinarie tid omkring 1.65-1.70 i genomsnitt. Hos Unibet kan du dock spela Chelsea till ett odds på 5.00. Det är onekligen ett maffigt överodds och om du tror att Chelsea har goda chanser att vinna sin femte inteckning i cupen bör du kika närmare på erbjudandet.

Så här utnyttjar du Unibets erbjudande

Som vanligt när det gäller Unibets oddserbjudanden ska du först gå med i kampanjen. Det gör du enkelt genom att klicka på en knapp på kampanjsidan när du är inloggad. Sedan gäller att du ska placera ett spel pre-match på att Chelsea vinner. Insatsen är valfri, men det är bara insatser upp till 200 kr som räknas i kampanjen.

I det fall Chelsea vinner matchen tar du hem vinsten precis som vanligt. Har du satsat 200 kr på Chelsea till oddset 1.67 (oddset i skrivande stund) landar 334 kr på kontot. I tillägg får du mellanskillnaden mellan 5.00 (det förbättrade oddset) och 1.67 utbetald som en gratisbonus. Bonusen blir då 1000 kr – 334 kr = 666 kr.

Gratisbonusen måste aktiveras på ditt konto innan du kan använda dem. Omsättningskravet är 6 gånger summan och det är endast odds på 1.40 eller mer som räknas mot kravet. Kom ihåg att aktivera bonusen före midnatt på tisdag (3 mars).