Felix ”xflixx” Schneiders har värvats till PokerStars Team Online.

Felix ”xflixx” Schneiders har en bakgrund som är mycket lämpad för att bli en framgångsrik pokerspelare – han brukade ägna sig åt att studera matematik och spela Magic: The Gathering. Poker började han spela år 2005 och han har sedan dess hunnit bli specialist på Six-Max No Limit Hold’em på låga och medelhöga nivåer. Schneider är också en populär poker coach i Tyskland och har bidragit med träningsvideor till PokerStars Online Poker School.

”Jag kan fortfarande inte riktigt greppa vad som hänt under de senaste veckorna, men här är jag,” säger Felix Schneider i en intervju med PokerStars Blog. ”Jag är fortfarande chockad, och jag har svårt att tro att det är sant, men på samma gång känner jag mig stolt och hedrad över att få den här chansen att befinna mig där uppe i en så stark och inspirerande grupp som Team Online.”

Enligt Schneiders biografi hos PokerStars blev den unge tysken en skicklig pokerspelare genom att studera massor av träningsvideor och foruminlägg om poker.

”Det är en av de bästa metoderna för att lära sig spelet, och det är bara rätt att Felix nu för vidare sin egen visdom till forumanvändare världen över,” skriver PokerStars. ”Under sin tid i nätpokerns främsta stall har Felix som målsättning att fortsätta inspirera nya spelare att förbättra sitt spel, samt introducera mer folk till 6-Max. Han arbetar för närvarande också på sitt turneringsspel och har siktet inställt på att vinna någon stor nätturnering så snart som möjligt.”

Vill du också förbättra ditt spel och finslipa din teknik? Hos PokerStars får du som är medlem gratis tillgång till en mycket stor samling tutorials och instruktionsvideor, inklusive massor av bra resurser hos PokerStars School. Det finns dessutom massor av gratisturneringar att spela i hos PokerStars för den som vill logga många pokertimmar utan att behöva nöta på sin bankrulle. Så snart du gjort din första insättning till ditt pokerkonto hos PokerStars får du till exempel spela upp till fyra dagliga gratisturneringar med $1 000 i varje prispott. Varje månad delas över $100 000 ut till spelare som deltar i PokerStars 100K Privilege Freerolls.

Gör ett besök hos PokerStars för att få veta mer om hur du kan börja bygga upp din bankrulle och förbättra ditt spel steg för steg.