Expekt spelbolagNu ska de sista fem matcherna spelas innan vi vet vilka lag som kommer att vara med i gruppspelet av Champions League. Förra veckans möten satte en del utav lagen i en bekväm sits inför kvällens matcher medans andra kommer att få ge allt för fortsatt spel i Champions League till  hösten. Manchester City och Borussia Mönchengladbach är två lag som imponerade stort och det ska mycket till om de inte löser avancemanget ikväll. Annat är det mellan till exempel APOEL och FC Köpenhamn där första mötet slutade 1-0 till danskarna. Spel på samtliga matcher hittar du hos Expekt!

FC Köpenhamn som enda nordiska lag

IFK Norrköping och Rosenborg försvann båda i kvalet, nu ligger vårt hopp på FC Köpenhamn. Som enda nordiska lag kvar i turneringen så har man nu tagit sig en lång väg mot att få spela Champions League till hösten. Enda hindret som kvarstår är det cypriotiska laget APOEL som man slog med stabila 1-0 hemma på Parken förra veckan. Ett mycket bra resultat för Köpenhamn då man vann matchen samtidigt som man undvek att släppa in de så tunga bortamålen.

Matchen i Köpenhamn dominerades av hemmalaget även om APOEL inte var helt ofarliga i omställningarna. Cyprioterna är klart bättre på hemmaplan så det gäller för FCK att göra en lika bra insats borta som hemma, gör dem det så ska ett avancemang vara fullt möjligt.

Spela på matchen gör du bäst hos Expekt, en sportsbook med slående odds och självklart med möjlighet till livespel. In och hitta dina spel för kvällen nu!