NordicBet planerar att fira fotbolls-EM ordentligt och har redan nu lanserat en rad riktigt bra fotbollserbjudanden. Vad sägs om utdelning av blågula kläder, en tävling där man kan vinna fotbollsresor och en extra hög välkomstbonus som kan ge nya medlemmar upp till 2 000 kronor i bonus? Läs mer för att se vad NordicBet har att bjuda på just nu.

Vinn en resa till Champions League

Delta i NordicBets Högsta Oddset-tävling så har du chans att vinna pengar eller en resa till Champions League.

För att delta i tävlingen behöver du spela på fotboll hos NordicBet. Både den vanliga oddsavdelningen och livebetting räknas. Varje gång du sätter ett spel så rankas du efter ditt högsta odds. De två spelare som får högst odds under perioden 8 juni – 1 juli 2012 kommer att vinna ett resepaket. Dessutom får alla på plats 3-10 vinstpengar.

Varje resepaket gäller för två personer, så om du vinner kan du bjuda med dig en vän. Du får själv välja var någonstans du vill se en Champions League-match – i London, Manchester, Barcelona, Milano eller Madrid.

Plats 1-2: Resepaket

Plats 3-5: 1 000 kronor per person

Plats 6-10: 500 kronor per person

Du har hela tiden följa hur du ligger till i tävlingen genom att gå till ledartavlan hos NordicBet. Ledartavlan uppdateras dagligen. Hos NordicBet hittar du även de fullständiga reglerna för denna tävling.

Sverigepaket för nya och gamla medlemmar

Nu kan du heja på Sverige med stil, NordicBet har nämligen massor av sverigepaket att dela ut bland sina medlemmar. Varje paket innehåler en one-piece summer edition i svenska flaggans färger, en kroppsflagga och praktiska svettband. Bilder finns att se hos NordicBet.

  • Har du inget konto hos NordicBet? Registrera dig, gör en insättning och lägg ett spel. Mejla sedan ditt användarnamn och hur lång du är till welcome-se@nordicbet.com så skickas sverigepaketet hem till dig direkt! Dessutom får du som ny medlem tillgång till den extra höga välkomstbonusen som gäller just nu – läs mer om den här nedanför.
  • Är du redan medlem hos NordicBet? Gör en insättning på minst 500 kronor och lägg ett spel på EM. Mejla sedan ditt användarnamn och hur lång du är till welcome-se@nordicbet.com så skickas sverigepaketet hem till dig direkt! Ange texten ”Trogen kund!” i ämnesraden för mejlet.

NordicBet behöver veta hur lång du är för att kunna skicka plagg av rätt storlek.

Det finns bara ett begränsat antal av NordicBets unika sverigepaket för fotbollssupportrar och det är först till kvarn som gäller, så skynda dig över för att säkra ditt paket.

Extra hög välkomstbonus just nu – få 2 000 kronor i bonus på din första insättning

NordicBet Odds har just nu en extra hög välkomstbonus. Bli medlem och gör din första insättning så får du 100% bonus upp till 2 000 kronor. Erbjudandet gäller bara till och med den 1 juli 2012, så passa på!