Dags för Thursday Night Football och den femte omgången i årets NFL när Tom Bradys New England Patriots åker till Florida för match mot Tampa Bay Buccaneers. Trots en halvdann inledning för Patriots är man storfavoriter inför kvällens drabbning. Betfair verkar inte bry sig om detta utan erbjuder boostat odds på seger för Patriots till hela 5.0 gånger insatsen.

Ömsom vin ömsom vatten för Tampa Bay Bucaneers

Tampa Bay har, med tanke på förväntningarna, haft en ganska fin säsong där det blivit två vinster mot mot Chicago Bears och New York Giants men förlust borta mot Minnesota Vikings. Detta gör att Floridaklubben huserar på en tredje plats i NFC North. Nu är det dags för säsongens tuffaste prövning när regerande mästaren New England Patriots kommer på besök.

Hämta Bonus

Trots en inledning med endast två vinster av fyra möjliga är Patriots stora favoriter inför nattens möte. Bradys mannar lär vara kraftigt sugna på att visa skeptikerna fel och lär gå in och dominera från start. Laget lär inte vara nöjda med tredjeplatsen i AFC East och Tampa lär bli laget som får lida på grund av detta.

Boostat odds hos Betfair

Betfair har boostat upp oddsen rejält inför kvällens höjdpunkt då oddsen tidigare låg på 1,4 på seger för Patriots. Nu kan du som ny medlem få 5.0 i odds på att New England Patriots vinner mot Tampa Bay Bucaneers. Det är faktiskt smått otroligt att erbjuda så höga odds men spelbolaget vill att du verkligen ska känna dig välkommen. Så här gör du för att ta del av din bonus hos Betfair:

  • Skapa ett konto hos Betfair med koden ZSAM07
  • Placera ett spel på att New England Patriots vinner (Max insats 100 kr)
  • Om Patriots vinner matchen får du din insats i kontanter och resterande belopp som gratisspel
  • Gratisspelen måste placeras till lägsta odds 1,2

Betfair