Betsson

En och en halv vecka kvar sen sitter vi där, bänkade i TV-soffan i väntan på att årets stora fotbollsfest ska sparka igång. Frankrike mot Rumänien är först ut inför en kokande hemmapublik och vi kommer säkerligen få se en match där Paul Pogba och de andra franska stjärnorna vill visa var skåpet ska stå från start. Redan idag kan du lägga dina första spel på EM 2016 hos Betsson, välj och vraka bland hundratals spel på samtliga gruppspelsmatcher. Odds som du inte hittar någon annanstans tillsammans med grymma EM-kampanjer gör Betsson till det självklara valet under sommaren!

Få ett gratisspel värt 100 kronor

Räkna ner dagarna, timmarna och sekunderna fram till fotbolls-EM 2016 med Betsson. Välj vilket lag som är din favorit under sommarens mästerskap och belönas med ett gratisspel värt 100 kronor. Tror du Sverige kan ta sig långt i turneringen eller ska Belgien och Italien visa sig vara för svåra för Zlatan Ibrahimovic och de andra svenska spelarna?

Ser man till oddsen på förhand så är hemmanationen Frankrike samt Tyskland de två favoriterna till att plocka hem titeln i sommar. Chansen till skrällar lever dock i allra högsta grad då ett lag som Tyskland sett allt annat än stabila ut i genrepet inför mästerskapet. Kanske finns där läge för lag som Spanien, Belgien och England att kliva fram? En sak är säker, detta kommer bli ett EM vi sent kommer att glömma med många spännande matcher.

Gå in på Betsson nu och välj din favorit i sommar och du har genast 100 kronor att spela för!