logotypePokerStars Caribbean Adventure (PCA) äger rum för tionde gången. Satelliter spelas förstås på PokerStars och det är mycket exklusiva livepaket värda $16 000 som står på spel. Just nu kan du få ett gratis inträde till en av satelliterna med värde $10.

Gör en insättning på PokerStars och du erhåller en biljett till en Weekly Final satellit. Detta är den näst högsta nivån i kvalet och en bra placering i denna turnering tar dig nära en av de åtråvärda livepaketen. Du måste ange en kod vid din deponering för att erhålla en biljett.

”PCA600” anger du som kod om du inte redan har ett konto på sajten. Har du redan ett konto anger du i stället koden ”PCA10”. OBS! Minsta insättning är $50 för detta erbjudande.

PokerStars Caribbean Adventure är en enorm turnering och tiotals miljoner prispengar är vad ett internationellt startfält brukar göra upp om. Förra året vanns Main Event av John Dibella och förstapriset var $1 775 000. Även svenske Viktor Blom triumferade genom att vinna High Roller-eventet med en prispott på dryga miljonen dollar. Den tionde upplagan kommer hållas 5-14 januari 2013.

Totalt kommer hela 100 paket delas ut till PokerStars spelare, detta ingår i paketet:

  • Inköp till Main Event.
  • Boende på det lyxiga Atlantis Hotel
  • Pengar till resekostnader

Du hittar satelliter till PCA i lobbyn via ”Event” – ”PCA” – ”Alla”. Kvalet pågår fram tills den 9 december.

Här hittar du hela spelschemat för PCA 2013.