Paf Us OpenDet är tennisfeber och alla blickar riktas mot New York och Flushing Meadows. Pafs kampanjmakare verkar också ha drabbats av febern och man erbjuder nu alla spelare att inkassera 5 euro gratis bara genom att placera ett spel på någon av matcherna i New York.

Det hela är mycket enkelt: Lägg ett bet på valfri(a) matcher på US Open (både herr och dam) och när spelet är rättat får du inom kort ett meddelande i din Paf-inbox med en länk. Klicka på länken för att automatiskt få 5 euro extra på kontot. Det enda du behöver notera särskilt är att erbjudandet enbart kan utnyttjas en gång under US Open-veckorna.

Betta på tennis hos Paf

Pafs oddsutbud för tennis levereras av Kambi och det innebär att du har lika många marknader att välja mellan hos Paf som hos andra spelbolag mer kända för sitt fokus på tennis. I Grand Slam-turneringarna, såsom just US Open, hittar du upp emot 20 marknader pre-match och för ATP- och WTA-turneringar understiger antalet marknader sällan 10 stycken. Även för liveodds på tennis ligger Paf i framkant. Självklart kan du betta på tennis både på datorn och i mobilen/på surfplattan.