888Sport VM-bonusHar du ett favoritlag i VM? Är det månne regerande världsmästarna Spanien? Hemmanationen Brasilien? Oavsett vilken nation du håller en extra tumme för nu när Sverige inte deltar kan du jubla lite extra när laget gör mål, åtminstone om du är medlem på 888sport. Det är nämligen så att 888sport delar ut 5 euro i free bets varje gång ”ditt” lag nätar i VM-turneringen.

Välj ditt lag och hoppas på nätrassel

Det första du ska göra (efter att du har loggat in) är att välja ditt favoritlag och ange ditt användarnamn. När det är gjort har du automatiskt kvalificerat dig för kampanjen.

Nästa steg är att placera ett spel på en match i vilken ditt favoritlag figurerar. Oddset måste vara på minst 1.50 och insatsen måste vara på minst 5 euro. Alla marknader är tillåtna. Notera bara att du måste placera ditt spel pre-match.

Sedan är det bara att njuta av den aktuella matchen och hoppas på att bollarna rullar in i en strid ström. För varje mål som ditt lag gör får du 5 euro i free bets. Skulle Brasilien till exempel tvåla till Kroatien i premiären med, säg, fyra mål, så får 20 euro i free bets.

Men, vad händer om laget inte tar sig vidare från gruppen? Jo, då byts ditt lag ut mot det lag som vann den aktuella gruppen. Om ditt lag åker ut i slutspelet är det laget som avancerar på ditt lags bekostnad du ska hålla tummarna för i fortsättningen. Spänningen fortsätter alltså ända fram till finalen.