BingoLiner delar just nu ut $20 gratis till alla nya medlemmar. Allt du behöver göra är att registrera dig hos BingLiner genom denna länk och ladda ned mjukvaran så kommer omedelbart $20 in på ditt spelkonto. Det finns inte några krav på att du ska göra en insättning för att få ta del av denna bonus.

Tack vare BingoLiners generösa välkomstbonus kan du provspela bingo på nätet helt gratis och helt utan risk. Om du varit nyfiken på att testa det här med nätbingo men aldrig kommit dig för att prova är just nu det perfekta tillfället eftersom du kan göra det helt gratis. Det samma gäller förstås dig som vet att du gillar nätbingo och vill prova på en ny spelsajt.

Om du gillar din spelupplevelse hos BingoLiner och bestämmer dig för att göra en insättning får du 300% matchning upp till $300. Ja, du läste rätt, TREHUNDRA PROCENT BONUS. Bonuspengarna kan inte tas ut utan kan bara användas för att köpa bingobrickor, däremot kan du ta ut de pengar du vinner.

Mjukvaran hos BingLiner har granskats och godkänts av det välrenommerade antivirusprogrammet McAfee. Dessutom har det oberoende testföretaget iTech Labs kontrollerat att spelen verkligen är rättvisa och slumpvisa. Det är alltså tryggt att spela hos BingoLiner.

BingoLiner finns tillgängligt på flera olika språk, inklusive svenska, norska, finska och engelska.