Redbet NFLNFL-säsongen är i full gång och detta år är det ganska öppet vilka av de 32 lagen som kommer att nå hela vägen till Super Bowl. Förra året tog Seattle Seahawks en imponerande viktoria mot Denver Broncos på MetLife Stadium och dessa lag är även favorittippade för Super Bowl XLIX, men som vanligt finns ett helt koppel av lag som gärna lägger sig i titelkampen.

Om du är ett fan av NFL och gärna placerar en kupong på matcherna på andra sidan Atlanten har Redbet ett trevligt erbjudande för dig att kika lite närmare på. Erbjudandet går under namnet €1000 NFL Booster och innebär att du får en ”boost” på ett visst antal procent på vinsten på de kuponger du sätter. Som mest kan extravinsten uppgå till 25% av kupongvärdet och maximal utbetalning är 1000 euro.

Viktigt att notera är att du enbart kan välja Money Line-spel på dina kuponger för att du ska kunna ta del av erbjudandet. Money Line är detsamma som ett rakt spel på hemmavinst eller bortavinst. Redbet listar också odds för handikappspel och över/underspel på NFL-matcher, men sådana oddsval kan du alltså inte placera på kupongen.

Ju fler oddsval på kupongen, desto större boost får du, enligt följande:
3 oddsval = 5% boost
4 oddsval = 9% boost
5 oddsval = 11% boost
6 oddsval = 13% boost
och så vidare…

Kort om villkoren för erbjudandet
Din ”boost” betalas ut som bonuspengar
Omsättningskravet för bonuspengarna är 11x till odds på minst 1.50
Bonuspengarna är giltiga i 30 dagar
Maximal ”boost” är 1000 euro
Du kan bara få en utbetalning per ”game week” i NFL