Nu har du chans att vinna cirka 30 miljoner kronor på travet.

Det blev ingen utdelning för 5 rätt när V75 kördes på Bollnästravet i helgen, så pengarna rullades vidare till det Extra V75 som kommer att köras tisdagen den 31 juli. Detta innebär att en ensam vinnare med 7 rätt på Extra V75 kommer att få ungefär 30 miljoner kronor. Klicka dig över till ATG och lämna in ditt spel nu.

Extra V75 körs på Jägersro och huvudlopp blir Hugo Åbergs Memorial (V75-6).

”Jag vill inte rangordna kvaliteten på Åbergs startfält genom åren utan konstaterar att tisdagens upplaga håller riktigt hög klass”, säger Jägersros sportchef Mats Ahlkvist. ”Vi kan erbjuda publiken kanonlopp rätt igenom. Tre-, fyra- och femåringsloppen är läckra. Stayerloppet Malmö Stads Pris (V75-7) ska vi bara inte tala om. Stig H har laddat. Svanstedt likaså. Och Ludde startar några av stallets allra bästa hästar.”

År 2010 vann Lavec Kronos Hugo Åberg Memorial med segertiden 1.09,9 och följande år upprepades den bedriften fast med segertiden 1.10,0. Lavec Kronos startar även i år och kommer självkart att dra mycket uppmärksamhet till sig – kommer vi att få se en tredje seger på raken? En av de hästar som Lavec Kronos kommer att få mäta sina krafter mot i Åberg Memorial 2012 är Commander Crowe som just nu rankas som Europas bästa häst.

Hugo Åbergs Memorial har körts ända sedan år 1970. På den tiden bestod förstapriset av 25 000 kronor – idag ligger det på 1 miljon kronor.

Hugo Åbergs Memorial (V75-6) körs över 1609 meter, autostart
Nummer, Häst, Kusk
1, Lavec Kronos, Lutfi Kolgjini
2, Quaker Jet, Jean Etienne Dubois
3, Oracle, Erik Adielsson
4, Tambla Celeber, Torbjörn Jansson
5, Commander Crowe, Christophe Martens
6, Caballion, Fredrik B Larsson
7, Orecchietti, Örjan Kihlström
8, Sanity, Johnny Takter
9, Quarcio du Chene, Björn Goop
10, Sebastian K., Åke Svanstedt

För att se startlistorna för samtliga Extra V75-lopp, gå till atg.se.