Grattis till er som följde dagens V75-tips. Drygt 4000 kronor in på kontot och lite extra lyx inför semestern för den som vill! Jag ligger dock inte nöjd med det utan trummar vidare med söndagens stortävlingar från Charlottenlund i Danmark och den extra V75-omgången.

Fint väder väntas och det är en pilsnabb bana som bjuds. Copenhagen Cup är dagens höjdpunk, men loppen runt om går inte heller de av för hackor.

Avd 1

Här spikar jag Åkes Blue River Pipe. Hästen var mycket fin i sin debut för Svanen, men var sjuk sist. Nu tränar han förbättrat och är som en vessla ut – spets och slut!

Avd 2

Här kommer Olivia Lavec att bli favorit efter sin minst sagt imponerande seger senast. Nu är det dock inte bara ston emot och jag garderar därför.

Varning utfärdas för Wiss Pen som verkligen har formen på topp. Hästen har perfekt smygläge och betalar mycket bra denna gång. Från sämsta lägen startar Politiken, en häst som kan hur mycket som helst när han vaknat på rätt sida. Han kommer från en imponerande årsdebut och har han tagit det loppet rätt blir han farligt trots läget. M.T Big Business vill jag också ha med. Han öppnade mycket snabbt sist, men hamnade sen i en kall rygg och kom bort. Bra förutsättningar nu. Jag tar även med Armando Kivitshof som kan sno åt sin ledningen och italienaren Pedro Alonso Nino som har fint rykte från söder!

Avd 3

Ett ganska ojämnt stolopp följer och jag hamnade till slut på fem hästar som jag tycker höjer sig kraftigt över mängden.

Mousse varnar stall Melander kraftig för och det med all rätt. Hon är dock bäst med smygare och risken är att hon kan få göra lite väl mycket själv denna gången. Baily Sweet Grim satt fast näst senast, men vann lätt i bra stil sist. Hon står bra till och räknas. Skrällarna är Sophias Blush som är snabb ut, Prussia som var kanonfin efter strulig resa under Elitloppet samt Roxie Lavec som kan avsluta hur snabbt som helst!

Avd 4

Omgångens bästa spik hittar jag här och det är No Deal som får förtroendet. Hästen har imponerat enormt på slutet och jag tror att han bara vinner!

Avd 5

Här går jag på tre hästar och tycker det är heltäckt.

Jag blev mycket imponerad av Per Stroopers Ygold Van Ranum sist då han pulveriserade motståndet från spets. Nu är det autostart och då jag inte vet hur hästen kan öppna bakom bilen vågar jag inte spika. Med ska även Zonguldak som jag tror kunde haft två raka om han inte hoppat av ren friskhet i sista sväng senast.Han gå i alla fall kanon ut och måste räknas här. Även Playboy Wind är given på lappen. italienaren var godkänd senast från svårt läge på opassande underlag och står bättre till nu.

Avd 6

Här startar en riktigt snackhäst i Pitagora Bi. Enligt de jag talat med ska det vara ett riktigt monster och en blivande världshäst om han håller sig frisk. Nu kommer han dock med en lång resa i benen och startar utan lopp i kroppen så gardering känns trots allt lämpligt.

Maffioso Face tycker jag är intressant från fint läge och barfota runt om på nytt. Så gick han för två starter sedan och vann då lätt. Även Dreams Take Time är given på lappen. Hästen verkar hittat stilen på nytt efter en svacka och från perfekt smygläge är han ett tidigt bud.

Avd 7

Copenhagen Cup har samlat ett fint fält och det finns ingen given vinnare i mina ögon. Commander Crowe är favorit, men han har inte sett bra ut i år och måste garderas.

Mr Picolit tycker jag bara blir bättre och bättre. Hästen har visat att han duger mot de bästa och startar nu från ett smaskigt smygläge. Får han rätt ryggar under slutvarvet blir han tokfarlig. Quinoa Du Gers är en frans gäst med gott rykte. Trots att hästen inte vunnit mer än två lopp i år så tillhör han toppskiktet på hemmaplan. Nu är det bra distans och toppkusk upp så honom släpper jag inte.

Spelförslag: 675 rader / 337,5 sek

1. 1
2. 1,5,6,7,12
3. 2,6,7,9,12
4. 6
5. 2,4,5
6. 2,5,9
7. 4,7,9