Här kommer ett snabbtips till kvällens extra V75-omgång. Fin bana, kanontävlingar och chans till extra miljoner tack vare den förväntade omsättningsökningen känns lockande.

Avd 1

Tänk på: Torvald Palema har här helt rätt förutsättningar. Även om det inte rör sig om spritdistans kommer Åke att kunna lägga upp loppet som han vill då fältet är så litet – bra spik!

Avd 2

Tänk på: Whishing Stone går ner ordentligt i klass och ska vinna detta fram och baklänges!

Avd 3

Tänk på: Viola Silas har matchats mot detta och det kan vara därför hon såg lite sämre ut sist även om hon vann. Möter dock flera formtoppade djur och pass upp för Yocca Boko som har fantastisk form och sett bländande ut på slutet. Vanessa Du Ling som normalt är en topphäst och har lopp i kroppen. K.L.M Phrelong som såg mycket fin ut sist!

Avd 4

Tänk på: De två favoriterna från spår ett och två har tveksamma sistainsatser på sina samveten och det kan skrälla bra här. Vi garderar med framförallt Elora Hanover som gick så ruggigt sist på Jägers – Vår tipsetta!!! Caddie Eleonor som vann sist trots skor på måste med barfota runt om.

Avd 5

Tänk på: Storfavoriten Britt Hudson reser normalt mycket dåligt och det kan straffa sig i tufft motstånd. Elles W Phedo är grym och bara måste få utdelning snart – gör aldrig dåliga lopp! Global Meadow och Charlotte Stone har båda full form och ska räknas.

Avd 6

Tänk på: Ibiza Broline såg usel ut sist och saknar lopp i kroppen. Merger Blue Chip gick strålande trots tufft lopp sist och måste ha bra chans här. Ninotchka var även hon bländande sist i första på Lennartsson och kan få ta över spets? Stormvarning för Bachelores Dream som höll fantastiskt efter omöjligt lopp sist och profiterar på hårt tempo!

Avd 7

Tänk på: Sebastian K vann från ledningen sist och det har han haft svårt med innan. Hästen såg okörd ut och går normalt mycket bättre bakifrån! O´Grady har visat sig vara en häst utöver det vanliga och måste räknas. Har dock vunnit med framspår på slutet och det kan vara ett minus med bakspår?

Lycka till!

// L