Nu på lördag har Svenska Spel lagt en extra miljon i vinstpotten på Oddset Bomben. Det är fyra spännande matcher från Europa som finns på kupongen – två från engelska Premier League och två från spanska La Liga.

De två första matcherna spelas i Premier League och senaste gången som West Ham besegrade Chelsea på Stamford Bridge var den 28 september 2002. Resultatet skrevs den gången till 2-3 till bortalaget – ett liknande resultat nu på påskafton skulle med stor sannolikhet bidra till en miljonutdelning.

På Anfield tar Liverpool emot Sebastian Larssons Birmingham i ett möte som de senaste fem gångerna slutat oavgjort. Birmingham har ännu bara mäktat med två bortasegrar den här säsongen och Liverpool har succévärvningen Andy Carroll i målform vilket på förhand gör det än svårare för gästerna.

Påsk-Bombens två andra matcher hämtas från spanska La Liga där den ena spelas mellan ligans sämsta bortalag, Osasuna, och ligaledarna Barcelona. Barcelona har dock en tuff matchning senaste tiden med bland andra matcherna mot Real Madrid medan Osasuna krigar för att hålla sig på rätt sida om nedflyttningsstrecket, dessutom har man besegrat ”Pep” Guardiolas mannar tidigare, just på Camp Nou.

I den fjärde och sista matchen på kupongen spelar Valencia mot Real Madrid. Real Madrid har i jämförelse med Barcelona varit relativt målsnåla på bortaplan den här säsongen men av tradition blir det oftast mycket mål när de gästar Valencia och på de senaste fyra mötena på Mestalla har det totalt gjorts hela 19 mål.

Möjligheten är stor att många spelar på favoriter på lördag och skulle det skrälla i en eller ett par matcher finns alla möjligheter till hög utdelning.

Matcher Bomben 1 (Spelstopp lördagen den 23 april kl. 15.55)

  1. Match A : Chelsea – West Ham
  2. Match B : Liverpool – Birmingham
  3. Match C : Barcelona – Osasuna
  4. Match D : Valencia – Real Madrid