extra cashPå torsdag kommer det nya spelet Extra Cash att bli tillgängligt hos Play Hippo, och i samband med detta kommer Play Hippo att ha ett bonuserbjudande för sina medlemmar. Om du är medlem hos Play Hippo rekommenderar vi därför att du läser mejlet från Play Hippo för mer information om hur du kan utnyttja erbjudandet. Över 10 000 kronor i extrabonusar kommer att delas ut under torsdagen.

Är du inte medlem hos Play Hippo? Bli medlem så får du 100% bonus på din första insättning upp till 1 500 kronor.

Extra Cash

Extra Cash är en slotmaskin från spelutvecklaren NextGen Gaming som levereras till Play Hippo av NYX. Extra Cash har 5 hjul och 50 spellinjer, och temat är tidningar och tidningars distribution under första halvan av 1900-talet. Här finns det följaktligen tidningspojkar, gammaldags tidningsbilar,

Extra Cash har både vildsymbol och spridningssymbol. Vildsymbolen (en tidning med rubriken EXTRA WILD) kan ersätta vilken symbol som helst utom spridningssymbolen. Spridningssymbolen är en tidningspress med texten SCATTER. Du behöver få minst tre spridningssymboler samtidigt för att belönas med free spins.

3 spridningssymboler = 8 free spins

4 spridningssymboler = 12 free spins

5 spridningssymboler = 20 free spins

Extra Cash har också en frysfunktion med re-spin. Frysfunktionen aktiveras av spridningssymbolerna, och du behöver få minst 2 samtidigt för att det ska ske.

Sist men inte minst erbjuder Extra Cash dig att spela kvitt-eller-dubbelt om dina vinster.