Bet365 tennis bonusDet är få spelbolag som satsar så helhjärtat på tennis som Bet365. Till exempel sänder Bet365 nästan varenda match från både ATP-touren, WTA-touren och Challenger-touren via live stream varje säsong. I tillägg är oddsen på tennis klart konkurrenskraftiga.

Nu när tennissäsongen har sparkat igång på riktigt har Bet365 också återupplivat sin klassiska ackumulatorbonus för kombispel på tennis. Det är ett riktigt trevligt bonuserbjudande för alla som tycker om att betta på tennis, inte minst eftersom det räcker att sätta en kombikupong med två matcher för att få en bonus.

Få upp till 1 miljon i bonus

Det är faktiskt så att gränsen för hur stor bonus du kan plocka hem är hela 1 miljon kronor. För att få en sådan hög extra utbetalning ska du givetvis satsa enorma summor och dessutom sätta en kupong med en väldig mängd oddsval, men det går inte att undvika att bli lite imponerad av Bet365s satsning.

Ju fler oddsval du har på kupongen, desto större bonus får du. Om du till exempel sätter en dubbel får du 5% extra. Om du i stället sätter en femling får du 15% extra. Du ser hela schemat nedan.

Det är några saker du ska tänka på när du komponerar din kupong:

  • Det är bara odds pre-match som kan ingå
  • De oddsval du kan spela på är vem som vinner matchen, vem som vinner första set samt setspel
  • Om du använder cash out-funktionen för kupongen får du ingen bonus

Bonusschemat
Dubbel = 5% bonus
Trippel = 7,5% bonus
Fyrling = 10% bonus
Femling = 15% bonus
Sexling = 20% bonus
Sju oddsval = 25% bonus
Åtta oddsval = 30% bonus
Nio oddsval = 35% bonus
Tio oddsval = 40% bonus
Elva oddsval = 45% bonus
Tolv+ oddsval = 50% bonus